FAQ

Hur får jag ett lösenord?

Har du slarvat bort lösenordet skickar du ett mail till order@supportsidan.se så skickar vi ett nytt. Glöm inte uppdatera ditt nya lösenord i webbläsaren.

 

Hur loggar jag in?

På första sidan längst upp till höger finns en login knapp. Skriv in ditt användarnamn och lösenord.  Glöm inte att sidan är känslig för stora och små bokstäver.

 

Hur fyller jag i leveransadress?

För att få annan leveransadress än din egen måste du gå in på hantera dina kunder, se till att lägga in rätt uppgifter och sedan spara. Där är det också enkelt att redigera kunder.

 

Om något blir fel då jag lägger ordern kan jag rätta till det och hur gör jag det lättast?

Vidarebefordra din order till order@supportsidan.se och skriv MAKULERA i ämnesraden så tar vi bort den. Vi skickar inga kredits på fel-order.

Kan någon annan än jag stå som avsändare?

Ja, dessutom kan du spara kunderna på ditt konto i webbshoppen.

 

Kan man använda sin egen fraktspeditör/avtal?

Ja, det går utmärkt om du skriver in ditt avtalsnummer samt speditör under ordernotering. Observera att vi använder vårt fraktbolag om dina uppgifter ej är fullständiga. Om det dessutom är annan fraktspeditör än DHL i dagläget måste DU som kund boka och maila oss fraktsedlar samt boka upphämtningen. Maila fraktsedlarna till order@supportsidan.se och i ämnesraden hänvisar ni till ert ordernummer ni fick i webbshoppen.

 

Hur vill ni ha filerna? Vad skall man tänka på?

Allt material du skickar måste ha rätt dimensioner och rätt upplösning. För att få bäst kvalité på bildtryck rekommenderar vi skala 1:1 och minst 72 pkt upplösning. När det finns grafik (inkl alla texter) med skall allt vara omvandlat till vektorgrafik (banor). Är det en figurskuren produkt måste skärbanor finnas med. Övriga materialfrågor? Skicka ett mail till order@supportsidan.se

 

När och hur laddar jag upp filen?

När du lagt din order går du till checkout och scrollar ner. Där laddar du enkelt upp filen till vår server. Glöm inte trycka på ”Ladda upp” bara!

 

Säljer ni till privatpersoner eller slutkunder?

– Nej, XL Tryck producerar enbart till grossister, reklamavdelningar och återförsäljare.

 

Hur blir jag återförsäljare?

– Du bör ha verksamhet där våra produkter blir en naturlig del av ditt erbjudande, kontakta XL Tryck för en förutsättningslös diskussion om du är osäker. Annars är det enkelt att ansöka om att bli ÅF under kontakt. Observera att vi tar kreditupplysningar på alla nya ÅF.

 

Hur ser jag min rabatt?

– Din avtalsrabatt med XL Tryck dras av i kundkorgen direkt så du ser ditt pris. Det enda priset som inte visas är fraktpriset. Detta tillkommer på fakturan. Vårt rabattsystem är volymbaserat.

 

Hur vet jag att jag är ensam återförsäljare i min region?

– Vår strävan är att fördela återförsäljare jämt över städer och regioner, vi kan därför neka nya återförsäljare.

 

Skickar ni gods till Norge, Danmark, Europa eller hela världen?

– Ja vi skickar till hela världen.

 

Kan ni använda vår packtejp?

– Ja

 

Står det XL Tryck tryckt på kartongerna?

– Nej det gör det inte. Vanligtvis skickar vi heller inte med fraktsedlar eller annat där det framgår att vi är avsändare. Ditt företag är avsändare.

Här hittar du designdokument och bilder till de flesta av våra produkter

Klicka på knappen nedan så laddar du ner vårt mallbibliotek. Saknar du någon mall hör gärna av dig.

Beachflaggor Produktbilder

Tillbehör till beachflaggor